AKTUELNO

Stiže nova Goga.

Pevačica Goga Sekulić uskoro će postati mama, s obzirom na to da je u petom mesecu trudnoće, a ona kao i njen izabranik Uroš Domanović veoma su srećni i uzbuđeni što će uskoro postati roditelji.

Kako Goga brine o svakom detalju da bi što bolje i lakše iznela trudnoću, njeni bliski prijatelji otkrili su za medije da će uskoro smanjiti grudi koje je pre više od deset godina povećala.

Foto: Instagram

Gogu je trudnoća potpuno promenila! Počela je da razmišlja drugačije i shvatila da kao majka mora da izgleda drugačije, ali i da na drugi način vodi svoju pevačku karijeru. Pre svega, odlučila je da smanji silikone u grudima. Ona se već dogovorila sa jednim plastičnim hirurgom iz Ciriha da čim se porodi ode kod njega da joj trenutne jake petice zameni slabom četvorkom. Takođe, Goga je rešila i da promeni vizuelni imidž, pa će nakon porođaja plasirati drugačiju frizuru, ali i stil oblačenja - otkrio je izbor blizak pevačici.

Foto: Pink.rs

Ove reči svog prijatelja nešto kasnije potvrdila je i sama Goga Sekulić, koja je spremna za velike promene.

Tačno je da ću smanjiti grudi. Želim da izgledam što prirodnije, ozbiljnije nakon porođaja. Ipak ću biti mama i normalno je da promenim imidž. Menjam sve, od frizure, koju godinama imam istu, preko garderobe do stila pesama. Očekujete jednu sasvim novu Gogu. Mnogo iznenađenja spremam za svoju publiku - rekla je Goga.

PROČITAJTE: OLDTAJMERI STIGLI U ZADRUGU: Evo šta vas očekuje u drugoj sezoni najgledanijeg i najskupljeg rijalitija! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Goga Sekulić

'